Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Cvd
    Onnan ered a probléma nálad, hogy elvakult ATI-sként (Hhangsúly az elvakulton. A többiek "csak" ATI-sok, de elismerik a másik oldal erényeit is, ami az egészséges) egyértelműen ATI-s oldalak írásait veszed ténynek, míg a feddhetetlen és független (meg persze az nVidiás) oldalak már szerinted mind hazudnak, ha nem azt írják amit te hallani akarsz. Így adsz te az Extremetech-re is. Holott az kilóg a sorból, de még ott sem jelentik ki (ellentétben veled), hogy az NV35 gagyi, és csalással veri meg a 9800-at, miközben sokkal gyengébb.
    3Dmark03: Lehet hogy tényleg csalni akart az nVidia. De azok is hazudnak, akik felhozzák a dolgot, mert az általuk előadott dolog nem működne. Mondjuk te is átszaladtál azon a két dolgon, hogy miért éppen most jöttek elő vele, másrészt honnan is erednek a képek. Nem is lepődtem meg ezen, nincs rá válaszod. A két oldal is össze-vissza beszél. Egyszer azt állítja, hogy nem mindig törli a memóriát, meg csak azt számolja ki ami látszik. pl. a B. o. Proxiron teszt elején (amig a katonák vannak a képen a liftben) kilépve az űrbe látni az oda nem tartozó szemetet. No ez indokolná az első állításukat, viszont cáfolja a másodikat, hisz ha ki se számolná, akkor miért látszik mégis az űr? Meg egyáltalán honnan jelentik ki ilyen biztosan a dolgot, ha egyszer a driverbe nem tudnak belenézni forráskód híjján? Több estete nem is írok. Talán még csak annyit (másodszor), hogy az nVidiának nincs a birtokában a tesztverzió, elletétben pl. az ATI-val, így nem is tudják kivizsgálni a dolgot, és kideríteni a problémát. Így az is lehetséges, hogy eleve összejátszott az ATI és a Futuremark, szándékosan előkészítve a csapdát, és az nVidia abszolúte ártatlan. Az ATI sem szent (kapták már őket is csaláson), és hatalmas pénzekről van szó. Meg illett volna időt adni az nVidiának hogy valamiféle magyarázatot adjon. Persze a nagylelkű Etech felkereste őket a magyarázatért, csak a mocsok nVidia nem szólt rá semmit - habár erre talán egy napot ha vártak. Érdekes. Mindenesetre nem a 3Dmarkkal játszunk, és játékokban elég jól teljesít az NV35.

"PS: tetszett a visszavonuló amit fújtál, látom kimerültek az érveid:) Leromboltam a bástyáidat 3 hozzászólás alatt, bocsi..." - Ezeken mindig jót nevetek.:) Ugyan idézd már hogy hol fújtam én visszavonulót, vagy mit romboltál te le, mert én nem találom. Van itt még valaki, aki megtalálta Borg-on kívül?