Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Borg #2225 tisztázzunk már 1 dolgot. Mire alapozod te azt, hogy az 5900U gyorsabb mint a 9800PRO? Az nvidiás tomshardware tesztre, vagy a 3.4-es KI NEM ADOTT, BÉTA driverrel készült anandtechesre?
Mert jelen állapotában nem helytálló az összehasonlitás akkor.
Éppen ezért tettem be neked az extremeteches tesztet is, mert abban a játéktesztekben is másképp néz ki a végeredmény. Magyrán: Kurvára nem egyértelmű jelen tesztek egyike alapján sem, hogy melyik kártya jobb, mert egy nvidiás, másik béta bugos driverekkel tesztelt, a harmadik nem konzekvens doom3-ban tesztelt, a negyedikre meg persze rögtön ráfogtad hogy ATI párti.
Szal cool down szerintem.
3dmark03: EGYÉRTELMŰ (max neked nem), hogy ezt sem optimalizáció, sem driverbug nem okozhatja. Ilyen célirányos clippinget, bufferek nem törlését, csak célzott csalás okozhat. Gondolj csak bele, meglehetősen érdekesen hatna ilyen elven működés egy FPS játékban mondjuk, ahol folyton változik a nézet...
Ezt a kutya nem mossa le róluk, hogy célzott csalás.
DOOM3: Az ARB2, az, ami véglegesen benne marad a doom3ban, és azzal fogja futtatni minden kártya (openGL2.0 +FP shaderek, stb). A pont annyi, hogy mig az R300 path már nincs benne, carmack elmondása szerint az NV30 path még benne van, mivel az van a gépében jelenleg, és azzal tesztel csomó dolgot. EZÉRT nem konzekvens a teszt, mert az FX-ek az NV30 render pathet használják, mig az ATIk már az ARB2t. Ezért nem ér fabatkát sem a hardOCP tesztje.
Másrészt, nézztétek meg, micsoda mutogatás megy a hardOCP részéről pár napja, mióta megtámadták a doom3 tesztjeit, rögtön azzal vádol több oldalt is, hogy csak azér szólnak bele, mert ők nem kaptak doom3 jogot. Tisztán és egyértelműen kikövetkeztethető kitől is kapja az utóbbi időben a lét a hardOCP.
PS: tetszett a visszavonuló amit fújtál, látom kimerültek az érveid:) Leromboltam a bástyáidat 3 hozzászólás alatt, bocsi...