Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Borg
    #169
    Hát igen, van aki bizik az nvidia pr baromságaiban, és van aki le tudja vonni az ésszerű következtetéseket az architektúrájáról megjelent leirásokból.
    ad 1. A 128bites memória vezérlő miatt eleve nem lesz ütős kártya belőle, ezt még a DDR-II sem ellensúlyozhatja. Ennyi. belebuktak a 0.13 és a bonyolult PCB buktatóiba.
    ad 2. új DX9+ PS és VS funkciók? parasztvakitás, baromság stb.. sok jelzővel lehetne illetni, de ezek kb annyit érnek, mint a kyro II tile based renderingje.. szép új dolog, használja is ez az amaz, fejlesztik is tovább, de a kyro ettől még eltűnt a süllyesztőben, mert nem volt elég semmire.
    ad 3. 500$+ belépő ár? meg vannak ezek huzatva? még a 9700PROt is csak BIZONYOS tesztekben veri majd meg maximum, és akkor többször annyi pénzért akarják adni?
    ad 4. A geffx megjelenésére tervezi az ATI _kiadni_ (nem bejelenteni) a 9900-at, amin DDR-II van (gyk: 256bites memóriabusszal), magasabb órajelen megy, és optimalizált (tehát tekinthetjük 2.generációis dx9 kártyának) architektúrája is lesz.

    Ennek fényében nem elfogult ATIsokról kellene beszélni, hanem elfogult nvidiásokról, ha itt valaki is dicséri az FX-et.