• Pöty
    #33
    Enterprise: neked mint jó propaganda áldozatnak elárulom hogy egy nemzetközi internetes játékkal nyomulok már lassan egy éve, ahol nagyon király a közösség, a világ minden tályáról vannak ott arcok, rengeteg amerikai van. A lényeg az hogy a fórumon egy elég hosszú vita megy ahol 90%-ban amerikaiak vitatkoznak és a gorillafejű Bushot nagy részük utálja. Sokan utálják mert pofátlanul szórakozik az EU-val és az összes többi országgal, szarik a környezetvédelmi egyezményekre, stb...

    Ha jól tudom háború esetén az amerikai elnöknek teljhatalma van. Szóval nem hiszem hogy szegény Bush annyira ártatlan és a kongresszus elnyomja! Hihetetlen módon csúrik csavarják a törvényeket és mindig találnak valami kibúvót hogy érvényesüljenek.

    Valaki irta itt hogy mi lenne olaj nélkül. Hát az olajmaffia az ami a legjobban hátráltatja tudomány és a környezetkimélő technológiák kutatását. Pl. már rég hidrogénes meg elektromos autókkal rohangálnánk ha nem lenne ilyen nagy pénz az olajban!

    Azok akik az amerikaiakat szidják itt a fórumon, ne általánositsanak légyszi mert az amerikai embereknek alig van köze hozzá amit ezek a pökhendi politikusaik csinálnak és nagyrészük elitéli őket. Személyes tapasztalataim vannak és én is nagyon meglepődtem!