• Tompi
    #159
    Lassan ez a vita kezdd veget erni... Ugyanazokat ismetelgetjuk. Enterprise-t nem lehet meggyozni. Tobben is eszrevettek, hogy csak a sajat szemszogebol hajlando mindent nezni. Es azokat szajkozza, amit a media beleprogramozott. Ott ahol a hireket reklamokat es az elnoki beszedet pszichomokusok es olyan emberek szerkesztik, akik tokeletesen tudjak ezzel befolyasolni a nepet.
    Az utobbi jopar hozzaszolas csak arrol szolt, hogy tobben probaltuk felmutatni az Amerika alltal elkovetett bakloveseket, es ezekre a valasz az volt, hogy ezek nem voltak baklovesek.
    Tisztan latszik, hogy a problemakat eroszakos uton akarjak megoldani. (lasdd 2 atombomba Japanban a haboru utan, a targyalasok helyett...)

    Hat ettol felek, hogy ez az ideologia tor elore. Eroszakkal oldjunk meg mindent. Atommal ha lehet. Dobbenet, hogy egy igy gondolkodo orszag annyi atomfegyverrel rendelkezik. Szerintem le kene szerelni az osszes atomfegyvert (USA-ban is es mindenhol), ugyanis az atom az sosem az onvedelmet szolgalja! Hanem a csapast es ellencsapast.

    Es akiket meg nem ert el az agymosas azoknak uzenem, hogy tovabbra is probaljak meg tobb szemszogbol nezni a dolgokat. Tobb forrasbol szedni a hireket, es olvasni a sorok kozott. Ne adjuk fel a szabad gondolkodast. Probaljunk meg erre vigyazni, mert nagyon ertekes.

    Enterprise-nak meg uzenem, hogy lassan feleslegesen torod magad itt. Nem nagyon tudsz meggyozni minket. Ami eddig nekem lejott, az az, hogy kizarolag az Amerikai erdekeket veded. Es nem latod, hogy ezeket az ANYAGI erdekeket olyan szavak moge rejtik, mint: terrorizmus felszamolasa, Irak felszabaditasa, Diktatura megbuktatasa, szegeny araboknak segitseg. Es tokeletesen beveszed az ezekbe a szavakba burkolt erdekervenyesitest!