• Tompi
    #134
    ", es nem szeretem az eroszakot, eppen ezert akarom, hogy a terroristak ki legyenek irtva. "
    Ezzel a mondatoddal surgosen menny el pszichodokihoz!!! Vagy ez vicc volt? Annak tul durva! Ez olyan, mintha egy gyereket azert pofoznal, hogy ne sirjon! Es minel jobban sir, annal jobban pofoznad! Vedd mar eszre, hogy ez az eroszakor hozzaallas az arabokkal szemben csak gerjeszti az egesz folyamatot!
    Es a szerencsetlen arab gyerek ugyanazt latja mint te, csak masik szogbol.

    "mert az a foldigiliszta sokkal magasabbrendu leny" Hat ez nem igaz! Felsobbrenduseg rulez! Ugyanolyan ember a terrorista is mint te! Nehez ezt felfogni? "Csak" a neveltetese mas. Megkerdezted mar akar csak 1 ilyen alsobbrendu lenytol is, hogy miert lett ilyen? Lehet, hogy a valasza az lesz, hogy nem volt mas valasztasa, mert a szuleti megoltek a kulfoldiek. Ekkor a gyerek ugyanazt teszi, amit te is tennel: Irtja az ellenseget minden eszkozzel! Es neki nem csak a katona az ellenseg, hanem minden ami penzeli a katonakat. Meg konyorgom kire lojjon a szerencsetlen, amikor nem lat 1 ellenseget sem, csak bombazo repuloket...

    Egyebkent elitelem a terrorizmust. A vilag jobb lenne nelkule! Csak a modszerekkel nem ertek egyet! Ezeket az embeeket gyermek koruk ota nevelik. Na hat ezt kene megszuntetni, es nem ugy, hogy kiirtjuk az osszes gyermeket! Hanem:
    - Megszuntetni az okot, amiert csinaljak.
    - Ertelmes alternativat nyujtani a bunozes (terrorizmus) helyett. (ami ugye nem= embragoval)

    Es az USA felhatalmazva erezne magat az atomfegyverek bevetesere, ha valaki atommal tamadna ot? Akkor miert ne erezzek a terroristak felhatalmazva magukat az atom bevetesere, ha az USA atommal tamad??? Szerintem az ilyen agresszio csak agressziot szul!