• Ozzy
    #106
    Sajnos pont azért veszik az emberek világszerte az amcsi szemeteket, mert már elért hozzájuk az agymosás. Tény, hogy jó dolgok is jönnek az USA-ból, de azért azok többségét ott élő külföldiek csinálták. A legnagyobb színészek mind külföldiek,
    a tudósok többsége, akik előre viszik az országot
    szintén külföldről vándorolt be. Azt mondjuk becsülöm az amerikaiakban, hogy ők tisztességesen megfizetik a hozzájuk érkező szellemi tőkét.
    De, hogy a kérdésre válaszoljak, mi nem ítéljük el az egész amcsi kultúrát, csak azt a részét ami az egész világot degenerált, Amerika seggnyaló hülyévé, hamburgerzabáló, tv-t bámuló majommá kívánja változtatni. Sajnos itthon egyre siralmasabb a helyzet. Az agymosott tömegek valóságshow-kat bámulnak, plázákba járnak, fogalmuk sincsen a magyar kultúráról. És ezért igenis az USA és a többi nyugat európai állam a felelős, akik az egész világból zombit akarnak csinálni.

    Egyébként, köszönöm a normális választ. Az angol nyelvű idézethez, pedig csak annyit, hogy érdekelne milyen szörnynek látják az izraeli katonák a 8-10éves palesztin gyerekeket, hogy fejbe lövik őket? Tavaly nem is egy ilyen eset történt.