Lehet, hogy lesz belöle valami!
  • shabba
    #22
    Elég naív vagy ha elhiszed hogy egy 500kbytteos kis program egy teljes önálló browser. Ez is egy a sok addon browser felület közül.

    Én nem estem hasra tőle, lck-val szemben NetCaptor nagyon is marad. Eddig 15 percig teszteltem és jó pár furcsa viselkedést mutatott, nem hiába áll még fejlesztés alatt. Én hiányolom belőle az URL filter lehetőséget, a NetCaptornak elég pár ad*.*.hu/com/net és pár banner szűrős szabály és máris reklámmentes az oldal. Most hogy a MyIE-vel leteszteltem pár oldalt HwSw/SG láttá hogy milyen kurva sok reklám banner az oldalakon. Én már hozzá szoktam az évek alatt a tiszta lényegi tartalomhoz. :)

    A NetCaptorból már régóta egy dolgot hiányolok, azt a fajta kedvencek kezelést ami az Operában is benne van. Nem értem miért nem rakják bele, de akkor már szinte tökéletes lenne. Popup és URL szűrés eddig is volt benne.

    Egyenlőre marad a NetCaptor, ezt a MyIE-t majd nézegetem hova fejlődik. Talán váltok, de egyenlőre még nem kínál olyan rendkívüli pluszt amitől azonnal rátapadnék.