Naakkor asszociáljunk!
N-Gage: hm hm hm, megin öszvért tisztelhetünk... szerény véleményem hogy bele fog bukni, habár hogy az 5510 is mijen sikeres let ahhoz képest... na mind1
6800: de rég is volt, akkor ez most hatvannyolcnullanulla? :) Kiváncsi vagyok miért nem 6810 lett a hogy az első szériákat szokás nevezni.. Amúgy ez az a telefon amit el is fogadnék, a ma gagyik és csicsások között ebben látok valami letisztultságot.
7250: Kinek mi jutott róla elsőnek eszébe? Nekem egy tanga :)
5100: na akkor most ez korábbi mint az 5110? Egyre értelmesebben nevezi el a Nokia a telóit ugye? Amúgy ez is kinéz mindennek, csak telefonnak nem.. akkor már inkább 5210, a gumirozás megmaradt belőle de ahogy ez kinéz. brr
8910i: Ő nem sokat változott, ha fejbevernek vele az nem kellemes érzés :)
2100: lowlowlowlowend amúgy télleg ojan ot311 ez a külső vagy roszabb. De hát ez kell a kis 7 éveseknek akik mobilért könyörögnek... ez van.
Összegezve: kellemesen csalódtam, már kezdtem azt hinni hogy a Nokia mostmár csak 3650szerű (KÖRben elhelyezkedő gombok) és hasonló mobilokat fog kidobálni amik valami félemetesen rondán néznek ki + a színvilág is határozottan érdekes. Én személy szerint a puritánabb telefonokat szeretem. Minden felesleges cicoma nélkül. = MyWinner: 6800