• Tomcat.no1
    tudod az a vicc az egészben, hogy az Intel alap elképzelése a 64Bit -re váltás kérdésében nem más mint az x86-os vonallal való teljes inkompatibilitás (Itanium).
    Ezzel szemben az AMD K8-as (Hammer) rendszere 100%-ig x86 kompatibilis ill. 32bit-es programok futtatását támogatja kiemelkedő P4 verő teljesítménnyel!!!!!!!!!!!!!!

Ezen kívűl az AMD Flash memória gyártás terén is az élen jár, ugyanis nemrég csinált egy érdekes dolgot: a régi Flash memoriában használt mennyiségü alkatrésszel azonos mennyiséget felhasználva 2x annyit adatot tudnak eltárolni és közel fele akkora üzemi feszültség alkalmazásával!

A jelenlegi helyzete az AMD-nek meg abbol adódhat, hogy már nem sokan akarnak K7-es rendszert venni mikor hamarosan kijön a K8! Mert ugyebár ha valaki a múltban jó minőségű alaplapot vett az még ma is tudja használni a legújabb Athlon XP procikat.
    (Én egy Acorp 7KTA/AP leginkább Duronokat támogató alaplapot vettem 2 éve akkor 700Mhz -es Duron-nal és most egy 1200Mhz-est vettem ugyan ebbe az alaplapba. Intelnél ez szerintem lehetetlen dolog)