• zeb
    #7
    Franczy! Cikked címe dilettantizmusodról és a témában mutatott totális járatlanságodról árulkodik. Ha azt írtad volna, hogy "Intel: mindig egy utcahosszal a konkurencia előtt" már az is a konkurencia indokolatlan magasztalását jelentette volna. Ugyanis itt nincs kérem szépen semmiféle konkurencia, itt csak Intel van és egy-két légypiszok a térképen amit csak itt a fórumba írogató agyalágyultak nevezhetnek komoly arccal konkurenciának.
    Már az is siralmas, hogy az egész honlap bűzlik az AMD mocsoktól, nincs piaca, rekordokat döntöget évről-évre a vesztesége, de ti mégis úgy írogattok róla mintha valamiféle számottevő tényező lenne. Hol lesz vajon az AMD mikor az Intel már rég 0.09 mikronnal ontja a zseniális termékeit a csúcstechnológiák egész tárházát felvonultató üzemeiből? Megmondom: addigra az AMD ötször csődbe megy és ekevasat készítenek majd a gyártósorain.
    Aki mindezt nem képes felfogni annak az agya már annyira defektes, hogy úgy sem lesz képes ezt megérteni soha sem, kár is tovább tépnem a számat. Sajnos nagy az isten állatkertje...