Tony Hawk 4
  • Gary
    #364
    Zoo:

    A Help the lion... : Jaja, tényleg 50.000 pont kell 1 comboval, ezután nyílik a ketrec ajtó, Te meg vadászhatod össze az oroszlánokat :) Vagy nem is Te vadászol? :))


    Shipyard:

    Dog Chase: Igen, csak a csontokat.


    London:

    Rodney's flatland traning: Kövesd az utasításokat, ami megjelenik a jobb fölső sarokban. 4 gyakorlatot kell bemutatnod:
    1. manual (előre, hátra vagy hátra, előre)
    2. manual, majd ebből pogo (KeyPad8 kétszer megnyomva)
    3. manual, pogo, majd Wrap Around (KeyPad4 2x)
    4. 8000 pontot kell elérned flat trükkökkel. Pivot is jó (manual közben revert), növeli a szorzót.
    Ha megvan a gyakorlat, akkor kiírja, hogy: Great now land it! Ekkor nyomsz egy ollie-t és jöhet a következő.

    Ghetto tag the sb light line: Azon a vezetéken kell Ghetto Tag-trükkel végigcsúszni, amelyiken a színes izzók vannak. Ez special trick, ezért előtte be kell sárgítanod a special csíkot. Ha sikerül megcsinálnod, akkor a skater lila festéket fúj magamögé. Lesz 1 rész, ahol át kell ugranod!


    Chicago:

    Put bugs on 5 mafiosos: 5 öltönyös fickót találsz a pályán és ezek fölött kell átugranod, miközben egy kick trick-et csinálsz. (pl.:Kickflip) Elhelyezkedésük:
    - Egyik, pont jobbra fölötted lesz induláskor. Ha elmész a lilaruás pacák mellett, majd megállsz és visszafordulsz, már látod is a lépcső tetején.
    - Egy van a múzeum bejáratánál (ahol az oroszlánok vannak)
    - Egy másik a múzeumtól jobbra az út másik oldalán egy épület tetején sárga korlát van a tetőn körbe. A másik sárga korolátos épületről tudsz átugrani.
    - A maradék kettő pedig a híd felé lesz. Ha induláskor egyből jobbra átmész a sárga korlát mellett, akkor balra az épület bejáratánál lezs az egyik. A másik tovább jobbra, szintén sárga korlátok mellett meg is találod a No tell HOtel bejáratában egy érdekes szobor (?) társaságában.