Tony Hawk 4
  • Gary
    #360
    Alcatraz:

    Revert madness: Reverteket kell csinálni. Ez alapesetben a KeyPad9. Akkor nyomd, mikor visszaérkezel a negyedívre. Ebből kell még 2-t, a másodiknál revert, majd manual (manual: előre, hátra vagy hátra, előre), a harmadiknál kell egy liptrick, majd revert utána manual. A trükköket megnézheted az Options/Trick edit vagy valami ilyesmi helyen.
    Bullseye launch: ne gugolj, azaz ne nyomd az ollie-t, a kifutó :) végén ne ugorj! Indulás után húzz a pálya jobb oldalára, így a végén a pálya bal szélén leszel, a nyilaktól is balra. Innen már kitapasztalod, hogy mikor lesz jó.


    Kona:

    Save birds...: a nagy fa-félcsőből kell kiugrani és a fölötte lévő 2 vezetéken (mind a két oldalon van) kell valamilyen liptrick-et csinálni, és addig egyensúlyozni, míg a madár el nem repül! Itt a pozícionálás okozza a legnagyobb gondot, mert biztos, hogy pont mellé érkezel és az a dög még nem röppen föl.

    Snake run slalom: Be kell tanulni az ütemet. :) A hátrafelével fékezni tudsz 1 kicsit. Vagy túl is engedheted a deszkát a peremen (de ne nagy szögben, mert akkor kiugrik és pofára esik). Ha végképp nem megy, akkor SLOMO cheat, de ezzel sem leányálom.


    Zoo:

    Help the lion...: Ezt nem néztem, de ha az akváriumra gondolsz, akkor oda az elefánttal lehet bemenni. :) Olvass vissza vagy csússz egyet az elefánt hátán a hot-dogos (vagy milyen) bódé közelében, illetve arról ráugorva.

    Sok pont: 1 combo-ba kell nyomatni a trükköket. Lehetőleg legyen benne minden (a sorrend mind1): kick, slide, grab, lip, flat ezeket manual-lal összekötve, negyedívről reverttel folytatva, ha GAP-es (kékkel írja ki) részen csinálod, akkor több pont. Manual közben revert, stb. Csinálj sok pontot, magas szorzószámmal és lehetőleg ne ess el! :)