Soldiers of Anarchy
  • Csendes lélek
    #359
    Üdvözlet...

    Nekem ez a Játék a PC GURU-ból van meg, teljesen magyar nyelven, és ahogy olvastam itt korábban, hogy senkinek sem sikerült "jó" úton kijátszani. Nos elképzelhető hogy baromira nem jól csinálták...

    Az egész nyitja a havas pálya, ahol az AHGYE egyik kolostorát kell meglátogatni. Gyáváknak - és akik le akarnak maradni rengeteg fejlődésről és tapasztalatról ami később bizony nagyon jól jöhet - elárulom hogy ha egy helikoptert visznek magukkal és 2 embert, egyszerűen csak repüljenek el a kolostorig, majd mindenféle hablatyolás nélkül lőjék szét a két őrt (azzal kezdve amelyikkel nem lehet beszélni csak ott ál)

    Ekkor megszólal egyik emberünk: "Vallásos banda, már rég golyót kellett volna eresztenem a fejetekbe"

    Ezzel véget is ért a pálya, és a "jó" úton folytathatjuk a játékot.

    De leírom mi a lényege a nem gyáváknak:
    Valamilyen módszerrel jusson el pár ember a kolostorig, legalább 1 RPG7-es páncélököllel, meg nem árt mellé egy mesterlövész, ugyanis a papokkal való beszélgetés után megtámad minket 2 hummer, és 4 "felfegyverzett hittestvér" ezeket kapjuk le a két emberünkel (a többit azért nem érdemes a kolostorhoz vinni mert a mászó aknák mitt veszélynek tesszük ki őket)

    Ezek után - mivel parancsot kaptunk rá - takarítsuk ki a három előretolt állást, (előtte azonban nem árt a repülőtérre is ellátogatni és ott takarítani kicsit, mert később ide vissza kell térni, és ha előtte megcsapoljuk a létszámjukat, jelentősen könyebb lesz a helyzetünk)
    A legelőrébb tolt védelmi állás ami egyébként egy kis telephely területén van, egyik elkerített részén találunk egy dobozt. vegyük fel, benne megtaláljuk ama információt, miszerint a "nagyfej" helikopterrel érkezik a repülőtérre.
    Na hát uccu a repülőtérre, de ÓVATOSAN!! lesz ott 4 élőhalott lovag a páncélosok mellett, de ahelyett hogy esztelenül nekik rontanánk, várjuk meg míg a nagyfej elkényeskedi magát, és elindulnak (2 élőhalott lovag kíséretében) a kolostor felé. nem árt várni kicsit, és ezután eldönthetjük, szeretnénk-e a végső "leszámolás" előtt kicsit csetepatét rendezni. Ha igen, akkor takarítsuk ki az újra odatelepedett ellenséges egységeket a reptérről, de őszintén szólva nincs rá szükség... ha mégse akarunk csetepatét csak lemaradunk némi tapasztalatszerzésről, de semmi több.
    Aztán menjünk egyenesen a kolostorhoz, az összes emberünkel ha lehet, de minimum annyival, amennyivel le tudjuk foglalni a két élőhalott lovagot valami erős fegyverrel (pl RPG7-es páncélököl) meg vegyük körbe pár géppuskás emberrel a papokat. Miután beszéltünk a nyálas emberkével és az őrökkel is, akkor eldönthetjük, újra beszélünk az őrrel (ez esetben a rossz úton fejezzük be a játékot) vagy pedig fegyvert fogunk rájuk és szétdaraboljuk az összeset... nem lesz nehéz, teljesen fegyvertelenek, csak azért kell körbe venni őket hogy még véletlenül se meneküljenek.

    Miután meghaltak, a rangidős emberünk azt mondja amit már korábban írtam: "Vallásos banda, már rég golyót kellett volna eresztenem a fejetekbe"
    és lám, ezzel vége is a küldetésnek, a kolostorba egyáltalán nem kell behatolnunk, de azért nem árt ott se kitakarítani mindent, találhatunk pár érdekességet, köztük nyomkövetőt is. (légicsapásnál használható)

    Aztán pedig vedd el a téged illető zsákmányt és húzz haza :)))

    Utána már csak két pálya lesz, egy sivatagos (ami meg kell mondjam a legnehezebb az összes közül, mert nem vihetsz magaddal semmilyen fegyvert, mindent zsákmányolnod kell, feltűnés nélkül) utána pedig egy végső leszámolós pálya, amely szerintem ekkora már nem lesz nehéz, mert tele vagyunk erős fegyverekkel, zsákmányolhatunk annyit mint a szemét, és persze tapasztalatunk is van abban hogy miként pusztítsuk el az ellenséget. A vége felé ráadásul már segítséget is kapunk, mert jönnek a tudósok és gyakorlatilag két tűz közé szoríthatjuk a vallásos bandát...
    ah végeztünk, csak nézzük a videot, remegjen meg a szívünk átérezve a borzalmakat, ejtsünk pár könnycseppet az elesett bajtársakért, és csendben mondjuk ki: "vége a rémálomnak..." :))))))

    Hát kb. ennyi, mindenkinek nagyon sok sikert kívánok a végigjátszáshoz...

    abban az esetben ha valakinek folyton kilép, miután a havas pályán lelövi a papokat, valűszínűleg nem játékhiba az ok, nekem többször is kilépett, kicsit bugos, a memóriával nincs nagy barátságban a játék. Éppen ezért a papok lelövése előtt érdemes egy gyorsmentést csinálni, hogyha netán kilépne akkor újra lehessen próbálni...