keresek regisztri kódokat !!!
  • Dj Faustus #75
    "Lényeg a lényeg jelszófeltörés a topic címe és senki nem nézi (szerintem) jó szemmel ha te belerondítasz a kérdésekbe"
    Mutatnék egy másik fórumot: PcFórum - Hacker
    A kérdést felvető srác kissé körbe lett röhögve.

Ki lehet játszani a tűzfalat???
    Itt többen is elmagyaráztuk, hogy amit szeretne csinálni, az nem éppen ildomos.
    A topik be is lett zárva.

Vajon miért? Mert mint gyakorló informatikus(ok) ismerjük azon szabályokat, amelyek azért jöttek létre, hogy a rendszereinket, és a jóravaló felhasználókat biztonságban tudhassuk, és ha baj lenne fel tudjunk lépni az elkövetők ellen.
    Tehát ezért nem nézzük jó szemmel, ha valaki saját kicsinyes érdekeiből kifolyóan másokat akar megkárosítani, mások privát dolgaiban turkálni - ebből kifolyólag ehhez segítséget nem adunk.

"h nem helyes, meg szerzői jogokba ütközik az audio/vizuális tartalmak cserélgetése"
    A direkt warez mégis nem éppen kedvelt téma az sg.hu-n (Idézet a Büntetőpont naplóból: Leszedni a bolt polcáról lehet. Nemwarezolunk!). Vajh miért? Talán mert kerülnék a konfrontációt a jogvédő szervezetekkel?

"h infó suliba járok és a hálózatokról tudok egysmást"
    Sok mindent nem oktatnak az "infó suliban" - ezt majd tapasztalni fogod.
    De ezt betudhatjuk a hanyatló közoktatásnak, és a magyarországi Internetes kultúra elmaradottságának.

Végezetül egy ide vágó idézet az 1980-as évek végéről:
    8. Lépj fel minden olyan jelenséggel vagy cselekedettel szemben, amely az informatikai társadalom stabilitását veszélyezteti! Ne rombolj, hanem járulj hozzá konstruktívan. A magánszféra számítógépes ellenőrzését azonban saját eszközeiddel minden módon akadályozd meg!
    Én megpróbáltam...