keresek regisztri kódokat !!!
-
ha neked voltak már ilyen problémáid arról nem én tehetek.
azzal h az asszony csalja és bizonyosságot akar szerezni róla az aztis jelentheti h nem a felesége/barátnője vagy mittoménkije cuccait akarja feltörni hanem azét akivel csalja.
"Ebből a helyzetéből veszíthet"--O.J. ügyvéde csodákra lenne képes.
Lényeg a lényeg jelszófeltörés a topic címe és senki nem nézi (szerintem) jó szemmel ha te belerondítasz a kérdésekbe. Talán ha valahogy kiderítik h ki vagy még jól össze is vernek és akkor jöhetsz a xy §-sal h ez nem legális, miközben az arcodba nyomja az öklöcskéjét. Nem szabad elfeledni h én NEM oltogatásból írkálok neked hanem csak elmondom a személyes véleményemet arról amit te ebben a topicban csinálsz. lehet h csak engem zavar, de ha belegondolsz akkor igazam van. kapásból ott van a torrent fórum, ami ugye szintén nem legális dolog ha azt nézzük, viszont szerintem ott mégsem irogatsz h nem helyes, meg szerzői jogokba ütközik az audio/vizuális tartalmak cserélgetése. biztos vagyok benne h te is ugyanúgy letöltesz egy filmet mint ahogy mások msn-t, skypot és mail-t törögetnek fel. mégegyszer tényleg nem bántásból írtam egy soromat sem. na most vettem észre a hsz-ed tetején egy érdekességet amihez annyit fűznék hozzá h infó suliba járok és a hálózatokról tudok egysmást. na ennyi voltam többet nem zaklatlak a hozzászólásaid miatt. helló