Modemeseknek Leáldozott!!!!
  • BaLeeX
    #72
    Kedvezményes modemes internetcsomagok: versenyfutás az idővel

    Idézetek:
    "A csomagok támogatásának megszüntetésére azért került sor, mert a konstrukció nem volt technológiasemleges, tehát torzította a versenyt a szélessávú technológiák rovására, valamint nem rászorultsági alapon lehetett hozzájutni, holott az Európai Unió a Római szerződésben lefektetett elvei szerint állami támogatás csak rászorultság esetén adható."

    Ezeknek a barmoknak még mindig nem esett le, hogy nem azért nem vált a közel 100 000 modemes szélessávra mert nem akar, hanem mert lehetősége sincs rá??
    Beszarok, hogy arra nem tudnak rájönni, hogy úgy ösztönözzék a cégeket a szélessáv kiépítésére, hogy ahol nincs lehetőség rá ott muszály legyen arányosan olcsóbban adni a kapcsolt volnai elérést ahol meg van lehetőség váltásra ott meg esetleg adjanak kedvezményeket az átállásra!?
    Mert az összes szolgáltató nagy f*sz és majd hülye lesz 5000 fő alatti településeken kiépíteni akár az ADSL-t ha még minden városban sincs szélessávú net és ott csak nagyobb az igény rá...

    "A modemes felhasználók számára jó hír, hogy az elektronikus hírközlési törvény értelmében a jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatóknak kötelező lesz nem csak percdíjas, hanem átalánydíjas hozzáféréscsomagokat is kialakítaniuk. Noha Esztó nem kívánt konkrét árat mondani, a tervek szerint ezeknek a csomagoknak a havidíja a korábbi, népszerű Mindenkinek csomag árára fog emlékeztetni, s nem csak a délutáni, éjszakai időben lehet majd internetezni, hanem az átalánydíjas időszak korlátlansága révén bármikor -- akár napközben is."

    Ez viszont egy jó hír, mivel ha megint lesz átalánydíj akkor majdnem mindenki át fog térni rá és a vonalaik annyira le lesznek terhelve állandóan, hogy kénytelenek lesznek fejleszteni mindenfelé. Most majd visszaüt a sok ISDN behúzás a matávnak is, mert ott a két vonal, átalánydíjnál az egyiken egész nap a neten lehet a gép az senkit sem fog zavarni.