kisviku#37
Nekem Hp Photsmart 715-öm van és abszolúte meg vagyok vele elégedve.Gyönyörű képek,egyszerű kezelés valamint a fényképek a szintén hp nyomtatóval (959 és 950-es)ZSENIÁLISAK.
Fotós ismerősöm meg sem tudta mondani hogyan csinált ilyen képeket a nyomtató.Olyan mint ha előhívatod.
De nem a nyomtató most a téma hanem a gép.
A max felbontás 2048*1536-os a szímélység max 24 bit.Ennyi bőven elég.Úgysem látni a különbséget!De tényleg.Bőven elegendő.Még A4-es fotópapíron is ragyogóan éles a kép.
Az ára kedvező,persze mihez képest.160e Ft körül vettem és adnak hozzá egy 16 megás Compactflash-t,ami addig elég,amíg "belövöd" a gépet.Vettem hozzá még eredeti tartozékokat is úgymint:HP hordtáska+akku+töltő+adapter.Alles zusammen két kiló volt áfával,mindennel.
De veszek még állványt is és különböző objektíveket is.
Előszőr egy canon powershot g2-n gondolkodtam,meg ilyen árfekvésűeken,de rájöttem hogy ez iszonyú sok pénz!Fölösleges egy használt autó árát elbaszni ilyenre vagy annyi pénzt amiből hónapokig megél az ember.
És megint csak nem csalódtam a HP-ben.Arról nem is beszélve hogy teljeskörű a garancia,segítőkészek,és minden van hozzá.
Akit érekel meg valami,írjon.