Vetkőzős Póker
  • zsiga66
    #164
    50$+100$ kezdőpénz teljesen ingyen

    Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
    kockáztatni? Esetleg nincs fölösleges pénzed? Vagy
    csak szeretnéd felturbózni bankrollodat?

    Jó helyen jársz!
    Megmutatjuk neked, milyen lehetőségek vannak az interneten, hogy saját pénz kockáztatása nélkül felépítsd online póker karriered.

    Egyre több lehetőség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tőkénket.

    Pokerstrategy,ahol 150$ kezdőpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz erről a linkről és kitöltöd a megfelelő adatokat, megoldasz egy egyszerű kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplők közül és már meg is kapod a pénzt.(partypoker,pokerstars, fulltiltpoker,titan poker stb..) Ez az oldal teljesen magyar nyelvű, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.

    NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!

    KATT IDE!!!!! KATT IDE!!! KATT IDE!!! http://www.pokerstrategy.com/uDUG5I


    a kerdesekre a helyes valaszok megtalahatoak ezen az oldalon angolul. ----valaszd a no limit strategiat a kviz elott mert arra jok a valaszok----FIGYELEM amikor a kviz kitoltesehez errsz allitsd at az oldal nyelvet angolra majd keresd meg ezen az oldalon a megfelelo valszt. A KERDESEK NEM ABBAN A SORRENDBEN VANNAK AZ OLADLON MINT AHOGY A POKERSTRATEGYN EZERT KI KELL KERESNED EZ KB 5 PERCEDBE KERUL ES BIZTOS A SIKER!!! helyes valaszok link: http://pokerstrategy-quiz-answers.blogspot.com/