• Johann
    pheel:

Én nem mondtam hogy a SRP ujrainstall-t jelent, csak azt, hogy a lementem-majd-visszatöltöm módszerek nem épp felhasználóbarát megoldások! Pláne nem ha egy fityfasz programról van szó!

A kernel csere valóban ujraindítással jár ezt nem vitatom! De ha felteszem az imént említett fityfasz programot, vagy bármi egyebet, akkor is újra kell indítanom! Ez már viszont gáz! :)

Annak idején a Digital úgy adta el a rendszerét (VMS), hogy garantálta annak üzembiztosságát. Most pontosan nem emlékszem az értékekre, de hajlandók voltak kártérítést fizetni ha a kiesés meghaladta a 8 másodpercet! Igaz borsos ára volt ennek a rendszernek, de ahol ez fontos volt ott áldoztak is rá! Most összevetve ezzel mennyi ideig tart egy NT ujraindítás?
    Ja és ezt szorozd meg legalább 4x! Több óra tutira rámegy az ujraindítgatások miatt!
    Mondjuk ez igazából a registry hibája, mert egy faszság! Megsérül azt dobhatod ki az egészet, ráadásul olyan redundáns hogy öröm nézni! :)

Egyébként én már "kicsit elmélyedtem" a Windozok világában nem csak fikázom! Sokat dolgoztam, és még most is dolgozom velük! Mindezidáig sajnos nem fogott meg! Jönnek a csodálatosabbnál csodálatosabb verziók (w2k,xp), de mégis hiába a Unix jobban érdekel, és bevallom öszintén sokkal jobban tetszik is! :)