Mit lehet ellene tenni ? Kinek hogyan jelentkezik ? Mi is valójában ?
  • martonangelika
    #355
    Én mindenkinek azt javaslom, hogy ha van rá lehetőség, egy ilyen helyzetben mindenképp forduljon az ember orvoshoz. Ne halogassuk a problémákat, hisz azok idővel csak nagyobbak lehetnek.

    Én évekkel ezelőtt éltem meg egy mélypontot, egy hosszú kapcsolat lezárásával. Éjszakánként nem aludtam, ha mégis elbóbiskoltam, riadva, légszomjjal, remegve és izzadva ébredtem, folyton rémálmok gyötörtek, nappal pedig csak bóklásztam, mint egy zombi. A saját barátaim, a családtagok idegesítettek, alig bírtam emberek között maradni, folyton csak a párom járt a fejemben és nem értettem, hogy jutottunk el odáig és miért velem történt már megint ez. Miért én nem találom a helyem, a párom, a világban. Aztán egy nap úgy döntöttem, hogy ez így nem élet, nem mehet tovább. Találtam egy nagyon jófej, nagy szaktudással rendelkező pszichiátert, akihez fél évig jártam. Ma már teljesen másképp kezelném a helyzetet és azt a kapcsolatot is. Sokat tanultam és a mélyponton, ezen a válságon is sikerült túllendülnöm.

    Ha nincs az embernek lehetősége orvos fordulni, akkor legalább a szorongok.hu online oldalán kérdezzen, kérjen segítséget. Vagy ha már túl van a problémán, akkor írja meg a történetét, ahogy tettem én is. Remélem hamarosan kikerül a történetem. Hátha segít másnak is.. És a legtanulságosabb történetet könyvutalvánnyal jutalmazzák.