• Veriel
    #9
    Jól van, te is megetted a marketinget.

    Tudod, én is képes lennék arra, hogy írjak egy szövegszerkesztőt, amely minden .txt .doc file-t be tud olvasni, de ezeket úgy menti el (ugyanazon a néven), hogy utána semmi más program ne legyen képes használni őket. Aztán ezt a programot odanyomnám egy OS keretén belül pár millió embernek, és én lennék az ügyes, a többi cég meg láma??

    Pontosan ezt csinálta az MS az IE esetén. Az IE minden szart megjelenít, azt is, aminek köze nincs a HTML szabványhoz. "Szabvány" - nem tudom, mond-e valakinek valamit ez a szó még. Nem hiszen, mert egyre több kovácspisti csinál weboldalt összelopkodott gagyi php modulokból.

    Van egy olyan, hogy kresz. Az nem azért készült, hogy szívassa az autósokat, hanem hogy ne legyen annyi baleset. Azért, hogy tudhassa a gyalogos, mikor és hogyan mehet át az úton anélkül, hogy elcsapná egy kamion.

    A programozási szabványok is hasonló célból készülnek, az MS politikája pedig gusztustalan e téren.

    Egyébként a NS a 6.2.2 óta az oldalak _döntő többségét_ megjeleníti, és a 4.xx óta tud egy csomó dolgot, amit az IE nem. Ezek igen zavaró dolgok, hiányosságok az MS böngészőjében.

    Egyébként megjegyzem, hogy az IE nem támogatja a JavaScriptet. NS-nél viszont hallottak már a biztonságról is. Nem futtatja default a vírusokat sem, és nem installál kérdezés nélkül .dll-eket és .ocx-eket...

    Mi úgy fejlesztünk, hogy az oldal IE alatt is, NS alatt is, és még Operában is normálisan jelenjen meg. Ez megoldható feladat. Amelyik oldal ezt nem tudja, az szánalmas, és amatőrök csinálták.