Nem felejtünk :-()
  • Árnyvadász
    #48
    Dark Forces: Jó régen volt, de jó is volt, talán az egyik legkiemelkedőbb FPS volt.

    Azt szerettem benne a leginkább, hogy egy pályán max. 4-5 ször lehetett menteni. Mivel elég nagyok voltak a pályák, igazi kihívásként jelentkezett a dolog.

    Az egyik szinten már éppen a vége fele jártam, szinte 0 ammo-val és kicsit leamortizálódva, mikor meghaltam (lelőtt egy rohamosztagos) és kezdhettem előlről az egészet-

    De akkor is nagyon jó volt. Az embert rákényszerítette arra, hogy lopakodjon, ne fejetlenül henteljen, mivel akkor igen hamar kifogyott a lőszerből és sebződőtt rendesen. Márpedig jól voltak elosztva a lőszer és egészségügyi csomagok (bacta rulzz). Tehát ez is egy nagyszerű gém volt.

    Szintén régebben a Commanche és a Tie Fighter is hosszú órákra letudott kötni. Pont a Commanche-al történt meg egy jópofa sztori, mikor is a fősuli számtechtermében nyomultam és nagyon rá voltam hangolódva a játékra.

    Bejött egy fazon.

    Gondoltam nem törődöm vele, még sose láttam és leghátúl ültem a monitor meg neki háttal volt. Egyre közelebb jött, de nem érdekelt. Mikor meglátta, hogy játszom, felszólított, hogy kapcsoljam ki a gépet. Nem értettem mi köze hozzá:) Aztán kiderült. Ő volt a következő évben a hidraulika tanárom.

    Egyszer meg egy haverom ült a gépteremben és valamit nem értett a feladatával kapcsolatban, mire egy középkorú nő (Rózsika) bejött és mondott valamit neki. Erre ő egy kicsivel később: Mi van már a takarítónő is belepofázik ??

    Később itt is kiderült, nem a takarítónő, hanem Rózsika volt a Számtechosztály egyik alkalmazottja. Rulez::))

    Egyszer vele történt meg, hogy a terem végében ülők miért huzogatják olyan nagy elánnal körbe, körbe az egerüket. Nem értette ez milyen Windows alkalmazáshoz kell. Megmondom: Tie Fighter :))

    Persze mikor odaért ALT-TAB és mintha mi sem történt volna word-be nyomultak a srácok, de nem jött rá, hogy mi a titok nyitja. Később már tudta mi az az ALT-TAB, de akkora már másodikosok voltunk és kiküldtük a teremből :)))))))