Milyen cd-írót vegyen az ember,és egy egy tipussal mi a tapasztalat
  • Kömike
    Nekem egy 12x-es LG-m van eddig meg voltam elégedve vele, de aztán elkezdett hibázni, ha esetleg segíteni tudtok, hogy mi okozza, akkor írjatok. Szóval az egész azzal kezdődött, hogy beraktam egy 80 perces CD-t ami nagyon zúgott, mert egy picit hibás a lemez felülete. Belépek egy könyvtárba és elkezd felpörögni... majd hirtalan leáll és a windows lefagy! Újra indítom, de csak ezt írja ki a gép: Found CD-ROM:ASUS CD-S500/A valami ilyesmi és a CD-írót nem találta meg a HDD LED folyamatosan világított. Az EJECT gomb nyomogatására b*sszott rá. Utána kivettem a gépből kimentettem a CD-t az íróból (tűvel) majd vissza raktam és megint működött. A második hibát meg a PCG táborban csinálta és ott még el is b*sszott egy CD-t. Ja és mielőtt hibázna akkor ha van benne CD akkor hallom ahogy ugrál benne a fej. Meg a táborban nem volt benne CD de villogott a LED-je. Na erre kéne valami ötlet. Ja még garis, be is vittem, de azt mondták, hogy akkor hozzam be amikor megint hibázik. Ma reggel meg 2 CD-t meg is írtam.