.
-
Áthelyezve:
© ProjectMiera Törlés | Szerkesztés | ma 19:11 | Válasz erre | #156
Baze az a hihetetlen, hogy egyre több játékot a KIADÓ k*r el, és nem a fejlesztők!
Pl. sztem a Screamer 4x4 egy istencsászár, azt mondom, hogy ott van minden idők 10 legjobb autós játéka között. Részben a grafika és a játékmenet miatt, de leginkább az eszméletlenül eltalált fizikai motornak köszönhetően. Amikor töltöttem le a Cabela's 4x4 Offroad Adventure 2-t (aki nem tudná ezt is a Clever's csinálta, csak Európában nem jelentette meg a tetvedék kiadó) előre csorgott a nyálam, mert az előzetes képek alapján egy felturbózott S4x4-et vártam jenki autókkal... hát baze, tényleg jobb lett a grafika, de az elejétől a végéig átírták a fizikai modellt és sokkal rosszabb lett :((((((( 90%-ra veszem, hogy a kiadó mondta nekik, hogy vegyenek vissza a realitásból mert a vízfejű jenkiknek az jön be hogy fullgázzal végigmennek mindenütt... lásd miért olyan népszerű ott a Midtown Madness 2 része, a NFS-ek, a Nascar, meg az oválpálya... elképesztőnek tartom, hogy a konzolpiac japán-orientált, a pc-s meg egyre inkább megy a jenkik felé. pl az nfl 2k3 negyed évvel előbb kijön, mint a fifa... európára mindenki szarik, t. kiadók?????
Torry Törlés | Szerkesztés | ma 18:36 | Válasz erre | #155
Kipróbálni is szar maga az ötlet HATALMAS viszont a megvalósítás nagyon gyér főleg ebben a bétában és szaggat még a legbrutálisabb gépen is!!!