.
  • ALIENwoods
    #45857
    hát a 230 nem patch hanem egy mod, csak nem autót modot rakott bele hanem kód modot. szóval a program szerkezetét optimalizálta, (próbálta) adott hozzá pár feature-t aminek az lett részben az eredménye, hogy az Invictus által legutoljára kiadott 221-s patchez készült add-on autók nem mentek vele.

    Nem véletlen, hogy a 230-s modon megmaradt az erősen "unofficial patch" jelző mivel az Invictus látta és elbírálásuk szerint nem volt olyan kiforrott, hogy felkerülhessen a saját update bázisukba (Invictus LIVE!). Így Live-n SLRR-hez a 221-s a latest patch. Minden ami utána jön már csak modifikáció, 3rd Party emberektől, csapatoktól.

    A 230 jelű mod akkor jelent meg amikor már eléggé vége felé jártam az SLRR moddolásának (néztem más játékok felé), de nem éreztem szükségességét annak a pár feature-nek amit beletett, hisz vagy már korábban megvolt más emberek által, vagy magamnak megcsináltam a "javát" hozzá.

    Az SLRR, örök, egyedülálló játék, volt. Ma is jó érzés játszani vele, de vagy 4 évet játszottam vele aktívan és ráuntam. (Lehet öregszem) Elővenni és menni pár kört, szerelgetni benne, mókás, csak nem igazán köt már le.