.
-
Erneszt #42370 Ma elkeztem egy ojan Nissan_350Z-t csinálni amibe bele lehet építeni az összes motrot ami van a game-ba meg az oldalakon.Meg is csináltam.Amikor elndítottam a játékot ment minden vettem egy 350Z-t és néztem a motorokat hogy bele-e lehet rakni mindet.Mindet belelhet rakni egy kivételével az Einvagne_Duhe_Ishima_Focer.De ez a motor volt az utolsó amit beleírtam az RDB-be és azt gondoltam hogy lehet ezt motrot már nem lehet belerakni a játékba már.Pedig álítólag 16 cuccot lehet tenni egy kocsihoz abból 6 az ami a kocsihoz kell és egy a "gyárimotor".És ez összesen nekem 16 volt mert amiket le lehett tölteni meg ami van eredetileg a játékban így pont kitette a kocsinál a 16-ot.De aztán átírtam az RDB-t hogy az Einvagne_Duhe_Ishima_Focer az utolsó alőtti legyen és legyen az utolsó az MC_Prime_SuperDuty.Kipróbáltam a játékba és most az MC_Prime_SuperDuty nem ment mert az volt az utolsó.Mit tudok ijenkor tenni egy motort kiveszek belőle?Mer szentem mást nemtudok csinálni.Vagy lehet hogy a mainban kúrtam el valamit.Ott a sorok így vannak hogy: 7;8;9;A;B;C;D;E;F;G,ha van eggyáltalán G.Mit tudok ijenkor csinálni?