.
  • GTi Gaga
    Elöször is hadd köszönjek mindenkinek, mert új vagyok itt!
    Két dologért is irnék...

1. segitségeteket kérném: lezsedtem pár auto modelt, nagyjából az összes 2.16os patchre van, ám miután felraktam a 2.16patchet, és crackoltam is, a játék menüje 2.15 marad, és nem jelenek meg bonus autok. Nem tudd vki egy müködö 2.16 crackot. ( ami az oldalon van arra nekem azt irja ki rakjam be a lemezt, ha berakom nem ismeri fel! ) segitségeteket elöre is thx.

és egy rövid vélemény:

2. véleményt nyilvánitanék, a játékról röviden : ) . Nagyon sokáig porosodott a játék a többi között. Amikor megjelent az NFSU már azon gondolkodtam, minek is kell Nekem az SLRR. Gondoltam, van egy top game, minek nekem a gatyibb! Végig játszottam az Nfsut... nem volt egy nagy szám. szép szép, de nem törik, nem látod a motort, felfügesztést, csak veszetül vásárolsz, tök minegy mejik alkatrészt, mert jobb lesz... Nem tudom, amikor megjelent a FnF film hirtelen felkapotlett eme ága az auto versenyzös játékoknak. Az NFS alapjai régebbiek, ám ha az NFSU és a SLRR között választanom kéne, a második mellet döntenék. ( És ha jól tudom az SLRR hazai fejlesztés). : )
    Csak nem lenne akkora nagy a gép követelménye, ( értve grafika)

Üdv