.
  • [NST]Cifu
    <i>Igazából azért haragszom az Invictusra, mert mindig túl sokat akarnak, aztán persze belebuknak, és képtelenek tanulni a saját hibáikból. Az SL az utolsó patch után már kezdett alakulni. Ha azt fejlesztették volna tovább, sokkal kevesebb újítással, de a már valamennyire elfogadható minőség megtartásával, akkor most akár egy jó játékunk is lehetne. De nem, ők másodszorra is beleadtak apait-anyait, aztán félúton kiszálltak.</i>

Azt el lehet ismerni, hogy túl sokra válalkoztak, de szertem sem te, sem én nem tudjuk pontosan, hogy is történt a konkrét fejlesztés, milyen időpontok voltak kijelölve, stb.
    Az AV valószinüleg nem ment bele abba, hogy az SL végleges verzióját adják ki inkább, hanem egy teljesen új játékot akart. Ha belegondolsz, nyilvánvaló, hogy az Invictus számára ez a rosszabb verzió, hiszen dobhatták ki az eddig elkészített objecteket, és textúrákat. Szerinted ők akarták így?

<i>Persze, kellett egy új pálya, új autók, alkatrészek, enélkül nem lehetett volna új játékként eladni, és ez tényleg sok munka. Viszont ebben valamiért sokkal igénytelenebbek voltak, mint az első részben, mert ezen a téren sokkal több a hiba (rossz helyen lévő alkatrészek, a kocsi egy csomó alkatrész nélkül is megy, nem működik a nitró, stb).</i>

Viszont sokkal szebbek az elkészült dolgok, elsősorban a város, mely az SL-ben volt eléggé gyenge...
    Ott vannak a rajzolt képek, arcképek (ennyi arckép még az AAA osztályú szerepjátékokban sem mindennapos!), amelyek szerintem iszonyúan megteremtik a hangulatot, ahogy a zene is.
    Szerintem a játék állapotából az derül ki, hogy megint így lett kiadva a játék: "na ma felkerül aranyra". Pont.