.
-
dav #18411 Igazából azért haragszom az Invictusra, mert mindig túl sokat akarnak, aztán persze belebuknak, és képtelenek tanulni a saját hibáikból. Az SL az utolsó patch után már kezdett alakulni. Ha azt fejlesztették volna tovább, sokkal kevesebb újítással, de a már valamennyire elfogadható minőség megtartásával, akkor most akár egy jó játékunk is lehetne. De nem, ők másodszorra is beleadtak apait-anyait, aztán félúton kiszálltak. Úgyhogy most két fél játékunk van, és bár két fél kenyér éppen annyit ér, mint egy egész, ez a játékokról sajnos nem mondható el. Jó, tudom, jön majd Mátrix, és elmagyarázza nekem, hogy biztos a kiadó mondta, hogy milyen újításokat kell beletenni, és biztos igaza is van ebben. Meg majd jön a patch is, na persze. De ha Tamás minden interjúban kihangsúlyozza, hogy ők sokkal több dolgot szerettek volna beletenni, ha ezzel akarja a saját megítélésüket javítani, akkor szerintem ő fontosabbnak tartja az újításokat a minőség javításánál és a sebesség növelésénél. Márpedig, ha jól emlékszem, még a legfanatikusabb védőik (Mátrix, Alex, stb.) is a nagyobb fps-t és a bugok számának csökkenését várták leginkább, a kívánságlistán is ezek voltak az első helyen. Ezek szerint ennyire érdekli az Invictust a játékosok véleménye? Az Invictus csak ígérget, meg hiteget, mégis egy csomó ember még mindig védi őket, még mindig várják a csodatévő patch-et, de nem értem, hogy miért?
Na mindegy, felesleges a szószaporítás, egyik fél sem fogja meggyőzni, vagy legalább megérteni a másikat soha. Bocsi mindenkitől, hogy megint előhoztam a vitát, és a hosszú hozzászólás miatt is.
Üdv:
dav