• Árnyvadász
    #7
    Az nvidia az XBOX miatt van most egy kicsit lemaradva az ATI-tól. Ez a lemaradás akár 6 hónapos is lehet, ami egy termékciklus a videókártyák életében, bár az igazi újdonságokra csak évente kerül sor.

    Az ATI jól lépett ki az árnyékból. Ezzel nincsen semmi gond. Azzal viszont már igen, hogy mindenkinek jár a szája, hogy most húú így meg úgy és az nvidia most nagy szarban van meg hasonló.

    Dehogy vagy nagy szarban. A Radeon 9000-es széria nulla. A 9700-es nagyon jó, de szerintetek hány ember lesz aki megengedheti magának? Ezen gondolkozzatok már el egy kicsit! Kicsit nagyon is, mielőtt fikázzátok az nvidia-t. Ma egy GeForce4 Ti4200-es is 60.000Ft- Ez sem kis összeg és nem mindenki tudja megengedni magának. Kiváncsi lennék nektek milyen kártyátok van otthon.

    Nem lennék meglepve ha TNT2 vagy GeForce256 vagy Voodoo3 lenne a válasz. Persze nyilván GeForce2MX is van, de manapság még GeForce4MX-re se tellik mindenkinek. Pedig az se egy nagy durranás, de azért még a jó kategóriába tartozik.

    Szóval hiába jön ki az ATI nagyágyúja, ha Magyarországon szinte alig veszi valaki. Nekem speciál nem lenne szívem kiadni 100.000FT-ot vagy afelett egy Vkártyára. Remélem a Trident kicsit rendet vág ebbe a pofátlanságba, mert ami itt megy az rablás. Én max. 80.000Ft-ot kiadnék még kártyára de annál egy fillérrel sem többet, de inkább 60.000Ft-ot tartom reálisnak miondjuk egy igen jó kártyáért. Na mind1 ez már szubjektív.

    De mint mondtam, az ATI most sem tesz akkora előnyre. Szerintem aki Vkártyát vásárol manapság vagy egy pár hónap múlva az GeForce4-et fog, mivel az éri meg a legjobban. Ti széria 4200-ese. És ha jól tudom az nvidia gyártmány és nem ATI!

    Erről ennyit.