Another War - RPG/Action
-
Ren #7 Daemon-tools a te baratod :)
A jatekrol: mondjuk ugy, hogy erdekes probalkozas egy lengyel fejlesztocsapattol. Leginkabb BG jellegu, tehat elorerenderelt hatterek, sprite karakterek. A felbontas nem tul nagy es nem is allithato, igy szerintem kicsi lett a belathato terulet, ami foleg a lofegyverek miatt nem kifejezetten hasznos. A grafika eleg kozepes (talan BG1 szinvonalu), de pl. latszanak a felvett felszerelesi targyak.
Maga a rendszer egyelore atlagosnak tunik: tulajdonsagok, skillek, kulonleges kepessegek. Szintlepeskor ezeket lehet novelni. Harom fajta karakter van: harcos, tolvaj, varazslo (nem igy hivjak oket, de ez a lenyeg)
A harc sajnos nem lett tul jo, teljesen real-time. Szerintem egy koros, vagy egy BG szeru megallitos jobb lett volna (itt is van pause, de kozben nem lehet parancsokat adni :( ) Idaig kesekkel, pisztolyokkal, puskakkal es granatokkal talalkoztam.
A tortenet egyelore erdekesnek tunik (bar felek, hogy elcseszik a veget): a 2. vh alatt franciaorszagban vagyunk, egy eldugott kis faluban, egy regi baratunk hivott oda. Mikor talalkozunk vele valami terkeprol motyog, ami nem kerulhet a nemetek kezere, aztan jonnek a nemetek es elkapnak. Ezutan meg kell szokni majd meg kene keresni a terkepet aztan innen valahogy lesz tovabb...
Szerencsere (legalabbis en orulok neki) nem csak harc van, hanem kalandelemek is, az emberekkel sem art beszelgetni.
Ja es nem konnyu a jatek, 1-2 katonat meg le lehet nyomni, de mikor 3-4 esik az embernek az eleg kellemetlen, meg ugy is, hogy eleg koran osszeszedhetunk egy NPC-t.
Na eleg a szomenesembol mara :)