AI: ...te még nem jutottál el (valszeg sosem fogsz, ha open source-t használsz) arra a szintre ms rendszerekben, hogy stabil és biztonságos rendszert építhess össze. Ehhez általában szükség van minimálisan egy MCSE/MCSA vizsgára ill. azzal egyenértékű tudásra amit el sem tudsz képzelni, hogy mennyi tanulással jár."
Hát igen, én elvégeztem a tanfolyamot csak a vizsgát nem tettem le (13e Ft volt asszem).
Az is csak azért nehéz, mert angol nyelvü, és csak 1 perced van 1 feladatra, és van vagy 50 kérdés! Nem is ez az érdekes, hanem az, hogy ezen ismeretek birtokában is csak tátott szájjal állok egy piros X-es ablak mellett az NT-n, és nézem ahogy ujraindul, mert sem a hibaüzenetnek nincs értelme, sem pedig azt nem lehet kideriteni mi okozta a hibát! A server egyébként egy Compaq Proliant6000, nem is az utszéli kocsmában szerelték össze a délutáni sörözésnél a munkások! Ennyit a megbizhatóságról! És most senki ne irkálja azt hogy használjak win2k-t meg XP-t meg apjafaszát, mert ennek is mennie kell, hiszen támogatott rendszer, és drágább is mint a w2k!
Mellesleg a Linuxos Webserverünk 453 napja megy folyamatosan, pedig azt bombázzák a hackerek is, ráadásul több feladatot is ellát közben! Ja és csak egy nyamvadt kézzel szerelt PII-es! :)