Help!
  • pumukli a lol
    Sziasztok valahonnan szerváltam 1 olyan virust/worm -ot vagy valamit hogy a Windows nem sokkal indítás után kilök egy ilyet :

A(z) Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt, ezért leáll.....

C:\DOCUME~1\NÉV\LOCALS~1\Temp\WERb7bc.dir00\svchost.exe.mdmp
    C:\DOCUME~1\NÉV\LOCALS~1\Temp\WERb7bc.dir00\appcompat.txt

ezután a media playerben nem tudok zenét hallgatni (mert nem látja a hangkareszom... deviszont ha lomtárat ürítek vagy msn-en üzenetet kapok azt hallom! /játekban sem megy/

ezután nemsokkal pedig az XP start menüm átmegy 98-as ba

már lefuttattam minden irtót /norton,nod,ad aware,és win32 worm blastert a norton oldaláról + windowst frissítettem...
    A vírusommal kapcsolatban még annyit, hogy azért itt keresem a megoldást a prbolémámra, mert itt már egyszer megoldották azt, csak fogalmam sincs arról hogy milyen procedúrát kéne végigcsinálnom, és sajnos a kapcsolatfelvétel nem sikerült az illetékes személyekkel! Szóval aki segítőkés szeretne lenni , az nézze meg a 28. oldalt(]megoldas). Jah és megjegyzem a partíció formázása sem segített megoldani a problémám, és nemutolsó dolog hogy a windowsom is EREDETI (karácsonykor vettem az új gépemmel együtt...), szóval tényleg teljesen megvagyok lőve.. a HIJACKTHIS sem talált semmit.

Előre is köszönöm a segítségeT!
    Jah és bocs hogy nem reagáltam, csak nemvolt netem.

Aki tudja hogy mit kéne tennem az légyszi vegye fel velem a kapcsolatot, mert versenyszerűen játszom 1 játékkal (Counter-Strike), karácsonykor többek között emiatt vettem 300 ezerért gépet, de így nemtudom használni, mert folyton újra kell indítanom...

E-mail : [email protected]
    msn: [email protected]