Help!
  • Bodler
    Hali!
    Lenne egy elég kellemetlen problémám. A gépem tegnapelőtt elkezdett olyan üzeneteket kidobni, hogy veszélyben van a gépem, valaki lopja a személyi adataimat, de ha letöltök egy Windows védő-programot, akkor minden jó lesz. Nos, nem töltöttem le, mert egy másik gépen tapasztalatom szerint valami hasonló okos Microsoft termék letöltése okozta a kékhalált. Eheyet kihúztam a hálózati csatlakozót. Ennek ellenére öt perc múlva ugyanezt az üzenetet dobta ki, sőt, egyre gyakrabban. Ezért végigscanneltem a gépemet Avasttal, és Spybottal, mire mindkettő megtalálta a vírus forrását, a Windows tűzfalat, és a védelmi központot. Miután kijavította a hibákat a víruskeresőm, egy ideig abbamaradtak az üzenetek. Tegnap viszont újrakezdődtek. Csak már nem az adataim lopásával indokolták, hogy töltsek le valamit, hanem, hogy lassú a gépem, rossz a képernyőfelbontásom, és elavult az Avastom (amit aznap! frissítettem. Nem töltöttem le semmit, mire ma reggel ez a háttér fogad:http://lh5.google.hu/stormanddrugs/R5nLIk1RbkI/AAAAAAAAAEQ/wQ415VEDiuw/n%C3%A9vtelen.JPG?imgmax=512
    És az asztalra rákattintva bejön egy oldal, ahonnan le kéne töltenem valamit. Segítséget szeretnék kérni, hogy megszabaduljak ezektől az üzenetektől. A gépem tökéletesen működik, talán egy kicsit lassabb a megszokottnál...
    Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni...