Help!
-
Sziasztok
Volna egy nagyon furcsa és érdekes problémám, remélem tudtok segíteni...
Az egész még úgy 4-5 hónapja kezdődött amikor az MSN re gondoltam felteszek néhány smile-t. így is tettem, felmentem a "SmileyCentral" honlapjára és le töltöttem.
Tudni kell hogy a telepítés előtt a progi rákérdez hogy a "mywebsearch toolbar"- t telepíteni kívánod-e ami már előre ki van pipálva amit ekkor még nem tudtam hogy veszélyes ez a toolbar.
Telepítés közben észrevettem hogy riaszt a NOD32 és a Spyware terminal is hogy bekapott egy "mwscommondatabase" nevű vírust és a letöltést biztonsági okok miatt megszakítja.
Eddig semmi baj mert találtam egy oldalon hozzá mentesítőt leszedtem és le törölte...vagy mégsem?
most nem rég észrevettem hogy kissé lelassúlt a gépem, a gépem bekapcsolásától a WIN betöltéséig eddig max 1 percet kellett várni, de most már 3-4 percet is várok néha sőt néha 5 öt is.
Azonnal lefudtattam a NOD ot csökkentett módba és talált 3 "WIN32/AdInstaller" nevű vírust és 2 "mwscommondatabase" nevű vírust a sistem volume information be.
Törölni nem lehet csak karanténba helyezni, de ha újból lefuttatom újból megtalálja őket, szóval nem helyezi a NOD32 őket karanténba, vagy ha helyezi is akkor is a vírus klónozza magát...
Bocs hogy hosszú voltam, de szerintem így jobb hogy leírtam az egészet mintha csak a vírus nevét írom le....
PLZ HELP!!! :-(