Help!
-
vsmon.exe a Zone Alarm egyik folyamata, ne bántsd.
Az alábbi bejegyzéseket töröld:
C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe:debug.exe
O4 - HKLM\..\Run: [svchost.exe (Debug mode)] C:\WINDOWS\system32\svchost.exe:debug.exe
Ha nincs a gépeden Symnatec termék(pl norton), akkor tööld ezeket:
C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe
O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\Symantec\LIVEUP~1\LUCOMS~1.EXE
Ez miez? Ha tudod, hogy van ilyen programod, akkor okés, ha nem tudsz róla, akkor sztem töröld:
O4 - HKCU\..\Run: [InternetCalls] "C:\Program Files\InternetCalls.com\InternetCalls\InternetCalls.exe" -nosplash -minimized
Ismerős valamelyik IP cím? Ha nem a tiéd egyik sem, akkor sztem ezt is töröld:
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{3C20902D-8001-4CB9-959D-13EB5E4A8429}: NameServer = 80.95.64.6 80.95.64.7
Hmm...nekem nincs ilyen fájlom:
C:\Program Files\GRISOFT\AVG Anti-Rootkit Free\rB5SENQSFH.exe
Készíts biztonsági másolatot a fájlról, és töröld. Ha gubanc lesz a program futtatásánál, helyezd vissza.
Ez igen! Tényleg nem kevés programod van a gépen.
Programok hozzáadás/törlésével töröld azokat a programokat, amik nem kellnek.
Nem ártana egy registry puclás, mondjuk Free Windows Registry Repair-ral
Lemezkarbantartás
CCleaner-rel
Pucold ki az automatikusan indulók listáját. Start > Futtatás > msconfig > OK > Automatikus indítás fül > vedd ki az összes olyan bisz-basz elől a pipát, ami gyanús, vagy fölösleges program, és tutdod, hogy nicsn rá szüksége az XP-nek. CSAK a legszükségesebbek maradjanak.(tűzfal, vírusírtó..)
Továbbá javasolnám, hogy futtass avasttal le egy vizsgálatot csökkentett üzemmódban kikapcsolt rendszervisszaállítással. Ugyan így AntiSpyware-eket is futtass le(AVG anrispyware, spyware terminator, ad-aware 2007, spybot snd..)
Jelentkezz az állásról, ha meg vagy, vagy valami nem megy. :)