Help!
  • Csurga
    Problémám az lenne, hogy az oprendszer tulajdonképpen nem képes megnyitni az explorert (v7.00) és néha csak ugy 100-on pörög a proci is. Viszont a CTRL-ALT-DEL lenyomásával az ablak azonnal előjön (igaz másra ezek után már nem reagál) és ilyenkor már a vinyó sem dolgozik, csak a proci pörög. Semmiféle letöltőprogram nem működik normálisan, egyedül a firefox bírja meg az msn-em (megmagyarázhatatlan)...
    Amugy AVG-t használok meg Spybot search and destroy-t. Mondanom sem kell semmi gyanúsat nem találnak soha... online viruskeresőt sajnos nemtudok futtatni mivel az explorer azonnal lefagy elindítása után. Firefoxra csak egy online keresőt találtam http://housecall.trendmicro.com/ de nem az igazi ez sem... Csökkentett módban is próbálkoztam már mindennel, semmi siker.
    Hardwerhiba szerintem nem lehet, mert valami tökéletesen megy, viszont van ami egyáltalán nem.
    Mostmár csak arra tudok gondolni, hogy ez "csak" valami sima rendszerhiba, tehát letörlöm a service packokat és megin felrakom... hátha segítene, ha meg nem akkor format... de azért húzom ameddig lehet. Az ötleteket szivesen várom...