Help!
  • tybi
    Kössz a hozzászólást,

A "C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\-ből már mindent kiszedtem, most kb 1200 file van benn.

Vírustalálat mostanában nem volt, levelezéssel még nem jött be semmi, azt külső cég ellenőrzi. Netezés közben odafigyelek, mi akar települni, ha nem biztonságos zónában vagyok - meg egyébként is.
    A napi keresés lehet, hogy nem kellene, már akkor is így volt, mikor idejöttem. Szerintem ez nem is fog változni.
    Most Doc & Settings: 37.000 file
    Program Files: 17.000 file
    Windows: 16.000 file
    Amit megtaláltam, plussz még kb 50.000 file mindenféle könyvtárban.
    De hol a ***** van a többi - ezt nem értem. Azért raktam fel a NOD32-t is, hogy talán symantec akadt be valahova, vagy valami tójai plusszolja a file-jaimat, de nem.
    Egyébként egy felhasználó WinXP Prof + Office 2000 irodai alkalmazások között kb 80000-110000 file (internet hozzáféréssel). Egy év munka után. Ezt most több adminisztrátornál is megnéztem.

Érdekességképpen egyszer volt már 900.000 file-om is, mikor nekiindultam offline explorerrel leszedni némi információt havernak. 24 óra alatt lejött több, mint 12G ez volt az alap 300.000 filehoz a +600.000db.