• Laci73
    Uraim, hűvös fej!
    Erre bizony két évig várni kell. Bár nekem hirtelen erről az egészről a 3D számítások "netesítése" jutott eszembe, amikor is bejelentették hogy a 3D számítások zömét az összekapcsolt gépek (konzolok) egymást közt elosztják. Kb. ezen tudtam ekkorát ámulni. Éppen ezért ha csak a SONY mondaná, nem hinném el :), de az IBM-ről elhiszem hogy képes volt kierőlködni magából valamit. Amúgy az IBM elsősorban nem chip-gyár, hanem komplett rendszereket és megoldásokat kínáló, és a kutatás-fejlesztésben érdekelt cég. Annak idején, amikor a PC-t megalkották, egy "külsős" cégtől vették a processzort - ez volt az Intel, és az ő 8086 prockója (csodálták is sokan, hogy miért nem a Motorola 68000 processzorát választották, de ez egy másik sztori) Az IBM hátán sokan felkapaszkodtak!!! Gondolok itt a szoftverbárókra is... Na, de a lényeg a lényeg: az IBM fejlesztései és kutatásai valóban lenyűgözőek. Elképzelhető hgy ők megalkottak egy ilyen processzor-architektúrát, csak a gazdaságos gyártással (Csíkszélesség!!!) várniuk kelett ezidáig. Én úgy képzelem, hogy a mostanában kissé (pénzügyileg) visszakullogó IBM mögé anyagilag állt a két másik cég. Egy ilyen hiper PS3 pedig nagyobb reklámot jelentene a cégnek, mintha a PC vagy szerver-piacon jelenne meg egyedül.