Nyomtatópatron utántöltés
-
Na leteszteltem az említett utángyártott patront.
Röviden:
Igaz, hogy az ára 800 ft a 4000ft-hoz de minősége nem túljó. Értem ezalatt, hogy egy kb. 6x4cm-es képet legjobb minőségben jó papírra kinyomtattam még az eredeti patronnal majd egy dvd borítót kezdtem nyomtatni pont amikor kifogyott.
Kicseréltem. Kapásból látni lehetett, hogy a DVD borító szép kék alapszíne és mély tónusai egyből eltűntek és valami világoskék szart nyomtatott helyette. Ha jól megnézem minőségben igazából nem lenne sok különbség csak a színek térnek el nagyon. Amiket eddig nyomtattam borítókat megtévesztésig hasonlítanak egy bolti borítóra a mély és élénk színeivel, ez minőségben ugyanolyan csak éppen a színein lehet már messziről kivenni, hogy valami nyomtatott dologról van szó.
Kinyomtattam a patronnal a 6x4cm-es képet is a másik mellé és itt is látni a dolgot. Sokkal világosabb az utángyártott az eredetin látni, hogy a fű az gyönyörű zöld, mint eredetiben az utángyártottban meg valami kilúgozott szar. :(
Szóval akinek fontos a színhűség az inkább vegyen eredeti patront ha cannonja van. A feketével nincsenek még tapasztalataim szerintem ott mindegy, hogy utángyártott vagy eredeti. Bár ezt csak én gondolom.