• Pheel
    "a php tipikus peldaja a write only nyelveknek. Arra jo, hogy adatbazisbol kivegyunk valamit es csinaljunk belole html-t"

Hogy ez mekkora egy hülyeség! Már megbocsáss! A PHP igencsak sokmindenre jó még, azon kívül, hogy adatbázisból kérjen le adatot. Egyszer majd lapozz már bele a PHP 4.0 dokumentációjába és csak a nagyobb témakörök címeit olvasd végig! Köszi!

Én elhiszem, hogy a Java-hoz értesz, azt is megértem, ha véded, elvégre az ember már csak olyan, hogy amibe sok időt/pénzt fektetett (mint neked a Java-s tudás megszerzése), azt reflexből védi és felértékeli. Ez nem hiba, emberi tulajdonság. Viszont mielőtt ledegradálsz egy másik fejlesztőeszközt, legalább nagyjából legyél vele tisztában, hogy miről beszélsz.

Én fejlesztettem Java-ban pár éve. Nem nagy dolgokat, de ez csak azért van, mert nem találtam kényelmesnek és hozzám közel állónak és inkább visszatértem (ha jobban tetszik menekültem) a CPP-hoz. Felesleges lenne elmondanom, hogy miért jobb számomra a CPP. Neked is jobb a Java és kész. Újabban sok időt töltök PHP alapú fejlesztésekkel. A munkám 60%-át ez teszi ki jelenleg.

Légyszíves gondolkodj el azon, amit mondtál. Köszönöm.