Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
-
:) #645 Hát szerintem a csavarás nagyon hiányzik:((((
hiányzik a gyakorló pálya is:((( nekem a fejelés kurvára ritkán jön össze.. ollózás már megy....
itt irtatokmár vagy 10000 féle módszert a fejelésre.. Mot arra kérek 1 embert aki profin tud fejelni, hogy irja le hogy hogyan csinálja.....
A másik... bekonfigolom a billentyűzetet, és néha magától visszaállitódik......
Aztán... jáccottam már sok derbit... néha csinálnak a játékosok olyan cselt hogy a lábuk között átengedik a labdát, az elgurul vagy 8 méterre, és az ellenfél csak áll és nézi... de az egész védelem.. ez faxság szerintem.. nagyon nemtetszik ez benne......
kapusok hihetetlen mekkorát tudnak bénázni.... A döntőbejutásért jáccottam a man.uniteddel voltam.... kirúgás volt,,, kiguritottam a 16-shoz a gép letámadott.. én hazaguritottam a labdát barteznek.. az a pöcs meg beengedte a lába között.. mégcsak el sem vetődött... ki is mentettem... szóval ez idegesitő............
Ami a nagy szám hogy ugyanezen a meccsen az ellenfél is lőt magának 1 hasonló gólt.. az olyan volt hogy bedobással jöttem... benyomtam a 16-sára a labdáta .. a 11-s pontnál a védő kiakarta bombázni, de saját csapattársát találta el.. a labda kapura gurult, és a kapus lábaközött ment be... azis csak nézte.. ezt is kimentettem... szóval itt valami gáz van szerintem......... lehet hogy béta lenne verzió lenne ??
THE HEDGEHOG: ha csinálsz legbénább Gól versenyt, akkor lécci szólj... szinte tutira veszem hogy én nyerném meg......
szasztok!