Amit tudunk róla, az első FIFA 2003 képek a FIFA HUNGARY-n
  • Rudee
    Felrakom ma estre a többi képet is, csak a szerver tegnap picit lassúka volt és nehezen ment a feltöltés
    A WL-t kipróbáltam, hát nem is tudom, őszintén szólva rendesen megijedtem mikor rögtön az 1. meccsen a csereanimációt nem töltötte be (Romario készült beállni), és kidobott a játékból. Aztán a spanyol csapatban már sikerült a csere, bár nem voltam elájulva. Az hogy mutatja egy 2-3 másodperc erejéig a beálló játékost ugye nem rossz, de nem arról volt szó, hogy szépen lekocog akit cserélnek? A Socceraccess-on anno még ilyen videóval jelentették be... Az viszont már jobban tetszett, mikor jó 35-ről Nihat kilőtte a jobb felsőt a spanyol-izrael meccsen. Ez hiányzik a FIFA-ból is, ott a gép legtávolabbi lövése 16-18-ról jön itt viszont nagyon eltalálták. Azt viszont nem értettem, hogy miért nem tudtak egy kicsit változatosabb támadási módszert bevetni a gépnek. Mikor játszottam bizony vagy egy-egy gyors kiugratással próbálkozott, vagy pedig az ívelésekkel. Ez picit unalmas volt, állandóan le a sarokba majd ívelés és pöccintés (nagyritkán fejes, de ez nem jött be neki).

A képeket be tudnám rakni eredeti méretben is, csak az picit lelassítaná az oldal betöltését (modemesnek nem teccene).