Command & Conquer: Generals
  • kisviku
    #7
    A renegade valóban jó volt ezzel én is egyetértek.Már olvasgattam erről az új cnc-ről valamit.Ajánlom a www.planetcnc.com -ot.

    Elvileg köze nem lesz az eddigi részekhez.Persze a rókabőr elfogyott...mindegy.Lényeg,hogy most három fél csap össze,sok újítás.Végre kezd igazi stratégia formája lenni a dolognak.
    Nézzétek (olyan vagyok mint a meggyesi,ezért inkább törlöm a mondat elejét)
    Szóval a sok hosszú év alatt tengernyi cnc klón jelent meg.Egyik másik majdnem megközelítette az eredeti színvonalát,de egyik sem tudta felülmúlni egy dolog miat: a fíling vagyis azaz érzés,amit a játék közben érzünk/éreztünk valamint a történet,a szereplők,stb.
    Úgyszintén egyik másikban rengeteg ötletes dolog jelent meg amit a westwood még ki sem talált.Persze ez megint csak a biznisz,mert ha nagyon eltértek volna a játékuk megszokott "rendjétől" akkor lehet,hogy kevesebb fogyott volna el.Tehát itt egy vadiúj valami.Lehet előlről kezdeni mindent,persze átvitt értelemben.

    Más.Nem a fórum eredeti témájához való,de a cnc-ről szól.Gondolom nem vagyok egyedül amikor azt kérdem,hogy is volt a történet a CNC 1-től kezdve???Miért mindig a jók győztek???Hát nem két különböző oldal volt?Meg két külön CD?Azért megcsinálhatták volna valahogy úgy a történetet hogy ezek (is) stimmeljenek.Mindegy így szoktuk meg és szerettük meg.Hiányozni fognak...nekem.
    Nem baj,itt az új faszság.Lehet újra álmatlan éjszakákat tölteni a gép előtt és nyomni az esztelen népirtást.Írnék még oldalakat erről a témáról,mert (sajnos) én is egy élni nem tudok nélküle típus vagyok,de hagyok mást is szóhoz jutni.További jó éjt!
    Üdv:Kisviku