• reanimator
    Még sosem irtam ide a játékok fórumba, de ez a játék kihozta belőlem az állatot.Egyetlen szóval megfogalmazva: IGÉNYTELEN ! A fejlesztők még arra sem vették a fáradtságot,hogy féklámpát programozzanak,és hemzseg az ilyen apró dolgok hiányától.De mindennek a csúcsa a szaggatás erős gépen + a hirtelen semmiből megjelenő autók,terep,emberek kombó.Ordit az igénytelenség a programozókról.És most nem arról van szó, hogy a Rockstar(GTA) tette magasra a lécet.Ez a játék még a True Crimetől is nagyon messze van.Én nem vagyok egy fikázós ember, kevés játékot bántottam eddig,mert tisztelem a mögötte levő programozó munkáját.De elfogadhatatlan az a programozói magatartás, amivel a Driver 3 készült.Lényege:"Pécések, 3 hónap múlva kaptok San Andreast, addig mi adunk nektek Driver 3-at.Tudjuk,hogy a mi játékunk szar, de ti olyan hülyék vagytok,hogy nem bírtok addig várni és megveszitek a szarunkat, amiből mi kurvázhatunk,füvezhetünk.És ha elfogy a pénzünk, majd írunk nektek Driver 4-et is.sziasztok"...........-na kb ez a lényege.Ezzel a játékkal meg sem próbálták elérni a GTA szintet(és ez itt a legnagyobb baj, a motivációs hiány),Ők maguk ismerték el,hogy szart főztek.......na ezért mondtam,hogy Igénytelen