• zaki
    kezdem má megérteni, mé nem akarják kiadni a játékot pc-re. nyomtam most egy 3/4-1 órát kb (ps2), tapasztalataim a következők voltak: grafika szép. este nagyon is. ezzel nincs gond. fizika szódával elmegy. az nagyon lol, hogy nekimész a villanyoszlopnak, és mintha falnak mentél volna. gyalogos rész katasztrófa. olyan béna az irányítás, hogy nagyon. mindnet lehet, csak célozni nem.pc-re mondjuk ez megoldható lenne. vicces a hősünk mozgása is, mintha mozgássérült lenne, vagy nem tudom. a videók faszák a küldetések között. menü is nagyon fsza, kár hogy a játék nem az :P
    verdák szépen törnek nagyon. azzal nincs is gond. a város, ahol kezdtem (Miami) nem vmi nagy. nincs akkora szvsz, mint vice city a gta-ban. pedig hgoy mondták, hgoy mekkora pályák lesznek, gta-ban látott pályák náluk az 1ik sarokban elférne, lol :P nem is csodálom, hogy így lehúzták a játékot majdnem minden helyen. 576-nál is citromdíjas a gém, nem is csoda. szal jöjjön inkább ősszel a játék, 1 évre a konzolra, de javítsák a hibákat, mert ez így egy nagyon erős közepes. bugokról nem is beszélek. egész autón keresztül átmegy a bokor, beleakadtam pár vicces helyre (jó, ilyen a gtaban is van), stb... na nyomom még egy kicsit, hátha megváltozik később a véleményem