\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    "Esetleg lehetne az is sztrájkkövetelés, hogy a felső vezetés húzzon a búsba, ha ez nem hajlandó tisztességesen dolgozi. Egy normális felső vezetés megadná, amit kérnek és kibaszná a vízfejet. Egyből lenne pénz és népszerűség. "

Ezt ha hiszed-ha nem ma felvetettem Barthának :)
    Sajnos a média még csak most kezdi érezni, hogy a végtelenségig nem szabdalhatja a videó felvételeket amiket a sztrájkbizottság tagjaival készített. A követelésünket, miszerint nem engedünk a bérek és egyéb juttatások megcsonkításának, követeljük, hogy ami eddig volt az ezután is legyen, mert pofátlanság a lenyúlóktól ez a lépés, ezeket még csak most kezdik el leadni. A legtöbb támogatást a hírtv és az echo tv adja. Az origón mostanában olvasor a realitáshoz jóval közelebb áló riportokat. Eddig csak a média maszatolása ment. Így megy ez ebben a hatalmas pártokráciában ahol a maszop uralkodik az országon, a fityisz az önkormányzatokon, és a már szétmarcangolt szadesz a fővároson. Ez utóbbi statisztikailag érthetetlen számomra a leginkább. Évekkel ezelőtt belementünk, hogy ne az órabéreket emeljék, hanem a cég számára előnyösebb cafetteriát adják, bővítsék. Most hogy már nem olyan jó nekik, nem adnák más cafetteriában, vagy egyéb módon, inkább elvennék.
    Az állambácsi(maszop) is fél a közelgő választásoktól, menti ami menthető, így a "strabag demokraták? szövetsége?"is. Próbálják a hatalmukat átmentegetni. Demszki a VT Transmanba, mily érdekes :) Most hogy a két gazdasági érdekkör összerúgta a port és a maszop inkább nyúlja le a pénzt mint többet adjon a libsiknek, jól látszik, hogy a gyakorlatilag teljesen a régi szadeszesek befolyásoltsága alatt lévő főváros egy kivödrözött kút lett. Ma bent olyan volt a hangulat, hogy ha odadobták volna a felsővezetést a buszvezetők elé, mint koncot a kutyák elé, nem kellett volna fekete zsák sem, mert még a csontjukat is lecuppogtatták volna a kollégák. 20+ éve itt élősködik a fővároson a szadesz, ami meg is látszik. Én nem is vártam Tőlük mást. Botrányok, pedofília, a heterók háttérbe szorítása a buzeránsokkal szemben, és a mértéktelen lenyúlások, ingatlanbotrányok a régi zsidónegyedben, kampányfelújítások a választások előtt. Ez a törpepárt csak azért van még életben mert egy eszköz volt a hatalommániás vallási fanatisták kezében. Ráadásul Budapestnek annyi köze van ezen vallási csoporthoz, mint Obamának a ku klux klánhoz. Áldozatok vagyunk egy mértéktelen hatalomratörésben. A Mazsihisz elnöke még attól a kijelentéstől sem riadt vissza, hogy gyűlöli a magyarokat. Na ennek megfelelően ennyit is várok Demszkitől meg a többi retardálttól.

(elnézést kérek ezúton is a világon élő számtalan zsidó vallásútól, remélem tudják, hogy tudom, nem mind vallási fanatista és nem mind csak élősködni akar, hiszen legtöbbjük pont olyan ember, mint bárki más, dolgozik tisztességgel).