Satellites ADSL kapcsolat, az Isten háta mögött is
  • Borg
    #4
    "A SatADSL-ben az ADSL nem véletlen: a szolgáltatás 350 kbit/s (43 kbyte/s) letöltési sebességet ígér mindenféle korlát nélkül."

    Viszont (műholdas lévén) a ping nem jó 380 feletti, szal online játékra nem ok. De aki csak letöltögetni akar, annak jókis kapcsolat ez. Olasz a cég egyébként, és havi 36Euro-ért szolgáltat akár itthonra is. Kell mellé egy sima modem is, amivel becsatlakozol, és utána tudsz felmenni a műholdasra, ahonnan az adatok már gyorsan jönnek. Letöltögetésre webezésre tökéletes. És a 36euro havonta (8500-9000Ft) nem is sok érte szerintem..

    "Az európai "nyitási akcióban" az első 4 hónapért csupán 2 x 36 eurót kell fizetnünk a 2 x 72 helyett, egy éves előre fizetett szolgáltatás esetén pedig az első 4 hónapot ingyen kapjuk.

    A NetSystem SatADSL olcsón és egyszerűen egészíthet ki bérelt vonalat, dialup szolgáltatást az igénybevétel helyétől, országhatároktól függetlenül. Bárhonnan előfizethető, s csupán egy Astra műholdakra irányított -- legalább 60 cm-es, de inkább 90-es -- parabolaantenna és egy internetezésre alkalmas DVB-kártya (SkyStar 1-2, Pinnacle PCTV Sat, valamint szinte az összes kapható DVB kártya) szükséges hozzá a visszirányt biztosító hagyományos kapcsolaton kívül."

    " szolgáltatás ára havi 36 euró, melyet a NetSystem kéthavonta von le a megadott bankkártyához tartozó számláról. Online előfizetés és bankkártyás fizetés csak dombornyomott VISA vagy EC/MC bankkártyával lehetséges a cég honlapján keresztül. Hamarosan itthon is elő lehet majd fizetni a SatADSL-re, kőkemény magyar forintokért.
    "

    Na, ez azoknak szólt, akik lusták elolvasni a cikket alább.. egyéb részletek ott.