Tapasztalatok és Vélemények
  • Borg
    #15
    Namost várj, nekem nem azzal van gondom, hogy te az Nvidiát választottad, mert az egy jó kártya, kétség kivül. Sőt még veled személy szerint sincs bajom:)

    Csak azon akadtam fenn, hogy igy lehuztad az R8500at, egyetlen tesztelt kártya után, ráadásul úgy, hogy nvidiás oldalak tesztjeit nézted meg hozzá... mert azért arról remélem nem kell meggyőzzelek, hogy toms és anand mennyire nvidiás..
    Prohardveren meg ha jól emléxem jobb ár/teljesitmény arányosnak hozták ki a giga r8500at, holott még nem is az új catalyst driverekkel nézték, ami megintcsak sokat dobott a teljesitményén, és azóta már 3 új iylen driver is megjelent..

    Szóval én megértem hogy Ti4200 rulez, mert biztos nincs annyi gond vele driverek terén mint a radeonnal (néha nekem is mozgatja a fantáziám a dolog, hogy no more cry..) de azért az R8500am még mindig lehagyja tényleges teljesitményében (igen, én max anisoval jáccok mindent, mert attól lesz szép a képminöség), és akkor tehát még ittvan a képminöség, végülis ez utóbbi szerintem az, amiért az ATI-sok nemigen térnek vissza nvidiára többet...